TORUN İLE YILMAZ GÖRÜŞMESİNDE NELER YAŞANDI

TAKİP ET

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Bütükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde  CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin ile birlikte Büyükşehir Belediyesine giden Torun’u Başkan Yılmaz dış kapı girişinde karşıladı.

Başkan Yılmaz’ın makam odasında yapılan görüşme samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti.

Başkan Yılmaz, CHP’de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanlığa seçilen Seyit Torun’a nezaket ziyareti için teşekkür etti. Başkan Yılmaz,”Biz her zaman şunu söylüyoruz; "Siyasi partiler ve temsilcileri ülke için, yaşadıkları memleket için, hasım değil, rakip olmalılar.
Hepimiz ülkemiz için, milletimiz için, hemşerilerimiz için iyi ve doğru olanı yapmak iddiasıyla göreve talip olarak bu yarışta yer alıyoruz. Nihayet karar, aziz milletimizin hemşerilerimizindir. Bugün bizim oturduğumuz koltuklarda dün başkaları vardı. Hep dedik ki, maksat baki olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bu amaçla ilimize hizmet ediyoruz. Biz daha önce CHP İl Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Bugün de CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ve CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin bizlere nezaket ziyaretinde bulundu. Hoş sohbet edip, Ordu'yu konuştuk.”dedi.

CHP genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’da ortak hedeflerinin Ordu’ya hizmet etmek olduğunu söyledi.

Ziyaretten sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, CHP İl Başkanı Atilla Şahin,Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve AK parti Milletvekili Oktay Çanak birlikte öğle yemeği yedi.