TÜRKMEN'DEN ORDUSPOR İLE İLGİLİ BOMBA AÇIKLAMALAR

TAKİP ET

Orduspor Eski Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Orduspor'un kesinlikle sahipsiz olmadığını söyledi.

TV 52’de canlı yayında açıklamalarda bulunan Nedim Türkmen, Orduspor kulübünün Yaşar Pamuk ve yönetiminden bir an önce kurtulması gerektiğini açıkladı.

PERDE ARKASINDA BAŞKASI VAR

Kulübü Yaşar Pamuk’un idare etmediğini savunan Türkmen,” Perde arkasında başkalar var. Bunların niyeti Orduspor falan değil. O kadar para toplammış bunlar nereye gitti. Bir amatör spor kulübü üzerinden para toplanmış.4 milyon değeri olan basketbol takımı Yaşar Pamuk’un başkan olduğu bir kulübe devredilmiş. Yani Başkan takımı zimmetine geçirmiş. Bunlar yasal değil suçtur.Ben 6 yılda 3 kez kongre yaparak başkan seçildim. Yaşar Pamuk  6 ayda 3 kongre yaptı.Orduspor artık emin ellere teslim edilmeli.Yaşar Pamuk ve ekibi başkasının parasına güvenerek yönetime gelmiş.Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Enver Yılmaz’da söyledi 10 lira veremeyenler yönetime girmiş.Başkansan, yöneticiysen vereceksin. Başkası para verecekte ben başkanlık yapacağım diye bekleyemezsin” dedi.

BEN 18 MİLYONLİRA VERDİM

Orduspor Kulübüne 18 milyon lira verdiğini ve bunun da denetimlerde bir kez daha tespit edildiğini belirten Nedim Türkmen,” Ben varı mı yoğumu Orduspor’a verdim. Siz beyler ne verdiniz?Benimle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundular.Ama hakkımda açılmış bir dava yok. Şikayet edilmekten korkmuyorum. Benim dönemimle ilgili tüm evrakların noterden onaylı fotokopisini saklıyorum. Bana suç atamaya,karalamaya çalışıyorlar.Yaşar Pamuk ve yönetimi de hesap verecek. Yasal olmayan işler yaptılar” şeklinde konuştu.

KONGRE ÖNCESİ ANLAŞTIK

4 Temmuz ‘da yapılan kongreden bir gün önce Yaşar Pamuk ile anlaştıklarını belirten Nedim Türkmen,” Yaşar Bey haber göndermiş “Ben adayım görüşelim” diye. İşadamı Mustafa Poyraz, Cem Şenocak, Yaşar Pamuk ve ben birlikte görüştük.

Yaşar Pamuk” Nedim Bey  Ordu sizi istemiyor, kulübe destek olmuyorlar.Ben başkan olmak istiyorum,arkamda destek var” dedi.

Bunun üzerine Mustafa Poyraz ve Cem Şenocak’ta Yaşar Pamuk’a destek olacaklarını söylediler.

Yaşar Pamuk kulüp başkanı olacak basketbolun bağlı bulunduğu Sportif A.Ş.’de bende kalacaktı. Kongreden A.Ş. kararı da çıkacak. Bende  kulübe destek sözü verdim.

Kongrede bu yönde karar alındı. Ama Yaşar Bey daha sonra Sportif A.Ş.’den bizi uzaklaştırdı. Yaşar Bey bizi Savcılığa şikayet ederken bir yandan da bende para istedi. Önce 2 milyon daha sonra 1 milyon en sonunda 250 binliraya kadar indiler. Akılları sıra beni tehdit ediyorlar”ifadesini kullandı.

ORDUSPOR’UN GERÇEK SAHİBİ YAŞAR PAMUK VE YÖNETİMİ OLAMAZ

Ordu’da son günlerde Orduspor Kulübü’nün amatör kümeye düşürülüp başka bir takımla devam etme yönünde hayaller kurulduğunu belirten Nedim Türkmen,” Yaşar Pamuk bu konuya ön ayak oluyor. Eski başkanları, divan üyelerini toplayacakmış. Kardeşim Orduspor’un gerçek sahibi sen değilsin.Orduspor’un gerçek sahipleri var. 3.lig’e düşse bile bu kulübe sahip çıkacağım. Anonim şirket yaparak kaynak yaratacağız.” Ben kalktığım koltuğa oturmam” dedim Anonim Şirketin hisselerini alıp bu kulübü yine yaşatacağız. Ekonomik sorunları sadece Orduspor yaşamıyor.Bunun örnekleri var alt liglere düşüp tekrar çıkan takımlar var. Biz 26 yıl sonra süper lige çıktık.Orduspor’un amatör lige düşmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğim” dedi.