Uğur Gümüş AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

TAKİP ET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Aday Adayı Uğur Gümüş, 14 Mayıs 2023 seçimleri için Ordu’dan milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

2023 Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday adaylığı başvurularının başlamasıyla birlikte ilimizde de milletvekili aday adayları bir bir açıklanmaya başladı.

“HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den aday adayı olmak üzere 13 Mart 2023’te öğretmenlik görevinden istifa eden Uğur Gümüş, “Hak yolunda hizmet etmek üzere yola çıkmış bulunuyoruz” dedi.

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Gümüş, “01/11/1967 yılında, Ordu Altınordu Aziziye Mahallesinde doğdum. Perşembe nüfusuna kayıtlıyım. 1992 yılında Refah Partisi yönetim kurulu olarak siyasete başladım. Refah Partisi kapatıldıktan sonra Fazilet Partisi kurucu üyesi olarak siyaset hayatıma devam ettim. Fazilet Partisi de kapatılınca Ordu’da AK Parti’de kurucu üyesi olarak görev aldım. AK Parti’de il yönetiminde il başkan yardımcılığı görevi yaptıktan sonra 2007-2010 yılları arası merkez ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Bu süre içerisinde partimize faydalı olmaya çalıştım. 2015 yılında mesleğim olan öğretmenliğe geri döndüm. 2015 ile 13 Mart 2023’e kadar Ordu Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenlik yapmaktaydım. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den aday adayı olmak üzere 13 Mart 2023’te öğretmenlik görevimden istifa ettim” diye konuştu.

“ÜLKEMİN GELECEĞİ İÇİN HİZMET EDECEĞİM”

“Kurucusu olduğum partimde memleketime hizmet etmek, ülkemizin geleceği için çalışmak, milletimizin sıkıntılarını, problemlerini, dertlerini çözmek üzere bu yola çıktık” diyen Gümüş, “Niyetimiz hayır, akıbette inşallah hayır olur. Bu duygu ve düşüncelerle aday adayı olduk. Hayırlısı neyse o olsun. Seçildiğimiz taktirde güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Gerek teşkilatlarımız, gerekse kamuoyu bizim geçmişte ki yapmış olduğumuz çalışmalardan bizi tanımakta. Geçmiş dönem içerisinde, ahlaki ölçüler içerisinde hak ve adaleti üstün tutarak hizmet yaptık. Bunun takdirini kamuoyu biliyor. Biz hiçbir zaman dava şuuru içerisinde ilkelerimizden, dürüstlüğümüzden taviz vermedik. Devlet malını beytü’l-mal olarak gördük. Hiç kimseye devlet malının peşkeş çekilmesine izin vermedik. Bundan sonra ki yaşantımızda da ömrümüz olursa hizmet edersek aynı duygu ve düşüncelerle, hak yolunda hizmet etmek üzere yola çıkmış bulunuyoruz” dedi