Ulaş Başkan coşkusu; Muhtar davulla karşıladı, gençler mahalleyi yaktı!

TAKİP ET

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'ye, kırsal mahallelerde büyük ilgi var. Başkan Tepe için gençler mahalleyi yaktı, muhtar davulla karşıladı.

Altınordu Belediye Başkanlığını açık ara kazanan CHP Adayı Ulaş Tepe, her akşam ayrı bir mahalleye gidiyor. Başkan Tepe, dün akşam iki mahalleyi birden ziyaret etti.


Başkan tepe, CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ile birlikte iftar programına katılmak için Erenli Mahallesi'ndeydi. 


Mahalle Muhtarı Kerem Güneş ve mahalleliler tarafından karşılanan Başkan tepe, "Mahalle sakinlerimizin düzenlediği iftar programına katıldık. Bu ziyaretimizle birlikte son 3 ayda Erenli mahallemizi 3. kez ziyaret etmiş olduk. Aynı ırmağın beslediği havzanın evlâdı olarak bize her zaman candan bir samimiyetle sarılan vatandaşlarımıza seçim sürecinde verdikleri destek için de teşekkür etme imkânı bulduk. Şimdi daha fazla bir arada olacağız ve hizmetlerimizle de bu ilginin karşılığını vereceğiz. 


Nazik davetleri ve her geçen gün artan ilgileri için Muhtarımız Kerim Güneş başta olmak üzere Erenli halkına minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.


Coşku zirve yaptı


Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve beraberindekiler daha sonra Alınca Mahallesi'ne geçti. Alınca Mahallesi muhtarı Engin Dursun, Başkan Tepe'yi davulla karşıladı. Meşaleler yakan gençler adete Alınca'yı yaktı! 

Başkan Tepe, "Erenli mahallemizdeki programın ardından Alınca mahallemizde halkımızla kucaklaştık. Heyecanla bizleri bekleyen ve büyük bir coşkuyla karşılayan Muhtarımız Engin Dursun başta olmak üzere mahalle sakinlerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. 


Her daim bir arada, hep omuz omuza olacağız ve hizmetlerimizle de bu ilgiyi karşılıksız bırakmayacağız." şeklinde konuştu.