Ulubey'de oylar yeniden sayılırken, Ulubeyliler sabaha kadar kapıda nöbet tuttu!

TAKİP ET

Ulubey'de seçim sonuçlarına itiraz edildi. Geçersiz oylar yeniden sayıldı. Ulubeyliler Adliyede sabaha kadar nöbet tuttu.

Seçim bitti tartışması bitmedi. AK Partili İsa Türkcan Ulubey Belediye Başkanlığını CHP Adayı Bülent Aksoy’un 264 oy önünde seçimi kazandı.


Farkın düşük olması üzerine seçim sonuçlarına CHP itiraz etti. Seçim Kurulu, itiraz üzerine Ulubey’de sandıktaki geçersiz oyları yeniden saymaya başladı.


Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ve AK Parti Teşkilatı Seçim Kurulunun bulunduğu Ordu Adliye Binasına geldi. Adliye önünde sabaha kadar bekleyenleri MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ziyaret etti.


Milletvekili Şanlıtürk, “Ordu il Başkanımız  Mehmet Özçelik, il Başkan Yardımcımız Doğukan Ak, Altınordu ilçe Başkanımız  Dinçer Kurucu, Ak Parti Ordu il Başkan Yardımcımız Sefa Yüce ve Kabadüz Belediye Başkanımız  YenerKaya ile birlikte;
Ordu Adliyesi önünde Demokrasi Nöbetinde bekleyen Ulubey  MHP ilçe Başkanımız Oğuzhan Güler, Ak Parti Ulubey ilçe Başkanı  Süleyman Özdemir, Ulubey Belediye Başkanımız  İsa Türkcan ve Ulubeyli hemşerilerimizi ziyaret ettik.” Dedi.

SONUÇ DEĞİŞMİYOR
Ulubey Belediye Başkanlığını az farkla kazanan AK Parti adayı İsa Türkcan, son gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.
Türkcan şunları söyledi;
Ulubey ilçemizde yeniden sayılan tüm sandıklarda geçersiz oylarda Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeliği geçersiz oy pusularından çoğunlukla  AK Parti oylarımız çıkmıştır. İYİ Parti Avukatları ve temsilcilerinin gözleri önünde açılan sandıklarda geçersiz oylardan ya hiç oy çıkmamıştır ya da 1 oy 2 oy gibi sonuca hiçbir etkisi olmayacak oylar çıkmıştır.
Ordu'da kazanılan seçim sonuçlarını hazmedemeyenler, kavga ve kaos ortamından beslenenler, millet iradesini yok saymaya çalışanlar,  Ordu halkını kandırmaktan başka bir şey yapmamaktadırlar! 
Ulubey oylarının yeniden sayılması göstermiştir ki; Ordu'da seçim bitmiştir. Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler bu seçimin açık ara galibidir! Sayın Bakanımızı bir kez daha tebrik ediyorum.
Birlikte yeni başarılara imza atmak için çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam edeceğiz.”