Ünlü Kuaför Narin Mert Ordu'yu temsil etti

TAKİP ET

Ordu'nun  ünlü Kuaförü Narin Mert, Sihirli Eller'de Jüri Başkanı oldu


Ordu'da türban tasarımı konusunda rakipsiz olan ünlü kuaför Narin Mert başarılarına bir yenisini daha ekledi. Narin Mert, dünya çapında kuaför, berber ve güzellik uzmanların bir araya geldiği yarışmada jüri başkanı olarak görev aldı.


Ordu Korganlı kuaför Narin Mert'in  türban tasarımı konusunda rakibi bulunmuyor. Katıldığı yarışmalarda başarısı tescillenen Ordulu Kuaför Narin Mert, Türkiye çapında düzenlenen yarışmalara da artık jüri başkanı olarak katılıyor.


Katıldığı yarışmalarda hep ödül alan  Narin Mert, dünya çapında kuaför, berber ve güzellik uzmanlarının bir araya geldiği, Erdal Özkaplan'ın başkanlığını yaptığı Türkiye’nin Sihirli Elleri Türkiye Yarışıyor projesinde jüri başkanı olarak Ordu'yu temsil etti.


NARİN MERT ARTIK MARKA


'Erdal Özkaplan ile Türkiye’nin Sihirli Ellerinde Türkiye Yarışıyor' organizasyonu, 120 adayın katılımı ile Ankara’da gerçekleştirildi. 
Alanında profesyonel isimler dereceye girebilmek için ter döktü. Ordu'nun güzellik alanında önde gelen isimlerden biri olan Narin Mert ise 'Türban Tasarımı ' jüri başkanı olarak görev aldı.


Aldığı başarıların Orduluların desteğiyle olduğunu belirten Narin Mert," İlk günden bugüne kadar yanımda olan hep desteğini gördüğüm tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.


Ordu'da bir marka haline gelen ve başarıları tescillenen Narin Mert'in Güzellik Salonu Korgan ilçesinde bulunuyor. Narin Mert, önümüzdeki dönemlerde Korgan dışında da yeni işyerleri açmayı planlıyor.