ÜNYE BASINI YEMEĞE NEDEN KATILMADI

TAKİP ET

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlene yemeğe Ünye’den hiçbir basın mensubunun katılmaması tartışma yarattı. Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi tarafından gün nedeniyle TESK Otel’de bir yemek düzenlendi.

Yemeğe Vali Yardımcısı Ahmed Akın Varıcıer, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av.Ahmet Çoruh, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Servet Güngör’de katıldı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun annesinin rahatsızlığı nedeniyle Çorum’a gitmesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ında il dışında bulunması nedeniyle yemeğe katılamadığı belirtildi.

Altınordu ile birlikte bazı ilçelerden de yemeğe katılım oldu. Ancak Ünye’den yemeğe hiçbir basın mensubunun gelmemesi dikkat çekti. Fatsa'danda çok az sayıda basın mensubu geldi.Ünye ve Fatsa Basının ,geçen yıl düzenlenen etkinlikte bu yıl için düzenlenecek yemeğin Altınordu dışında düzenleneceği sözü verildiği ancak yine Altınordu'da düzenlenmesine tepki olarak  katılmadığı öğrenildi.