Ünye Belediyesi'nin acı günü

TAKİP ET

Kalp yetmezliği dolayısıyla hayatını kaybeden Ünye eski Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi İsmail Cerrahoğlu için Ünye Belediyesi önünde tören düzenlendi.
Ünye eşraflarından merhum Mehmet Cerrahoğlu’nun oğlu, merhum Hüseyin, merhum Arslan, merhum Fehmi, merhum Halil, merhum Dursun ve Mehmet Cerrahoğlu’nun kardeşi, Seyhan Cerrahoğlu’nun eşi, Ceyhun Cerrahoğlu ve Ahsen Üstünsalih kardeşlerin babası Ünye eski Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi İsmail Cerrahoğlu (82) 4 Mart Cumartesi Günü kalp rahatsızlığına bağlı olarak vefat etti. 

İsmail Cerrahoğlu’nun cenazesi 5 Mart Pazar günü Ünye Çamurlu Mahallesi’ndeki evinin önünde alınan helalliğin ardından omuzlarda Ünye Belediyesi hizmet binası önüne getirilerek tören düzenlendi. 

Törende ilk olarak ilk olarak Ünye eski Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi  İsmail Cerrahoğlu’nun özgeçmişi okundu. 

Törende konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, şunları söyledi; “İsmail Cerrahoğlu Başkanımız bu memleketi gelişmesine, büyümesine ciddi anlamda katkısı ve emeği olan alt yapısından üst yapısına kadar ciddi anlamda hizmetleri olan değerli bir büyüğümüz. Bu kadar büyük emekleri olan, Ünye sevdalısı olan değerli büyüğümüze Cenab-ı Allah yaptığı bu hizmetleri ahiret yolculuğunda yoldaş eylesin. Kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmeti ile muamele eylesin.” dedi. 

Ünye eski Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi  İsmail Cerrahoğlu’nun cenazesi belediye önündeki törenin ardından sevenlerinin omuzlarında Ünye Büyük Camii’ne getirildi. 

Cerrahoğlu’nun cenazesi Ünye Büyük Camide öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Saraçlı Mahallesi’ndeki Fehmi Cerrahoğlu Camisi yanındaki Menteşe Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilecek. 

Ünye Belediyesi önünde düzenlenen törene Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Mehel ve Ahmet Şahin, Kurum amirleri, Ünye ski Belediye Başkanları, Ünye Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti Ünye ilçe Başkanları, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri ile Cerrahoğlu ailesinin eş, dost ve yakınları ile Ünye eski Belediye Başkanı İsmail Cerrahoğlu’nun sevenleri katıldı.