Vatandaş dertli: Doktora gidemiyorum, randevu alamıyorum

TAKİP ET

Ordu’nun Aybastı ilçesinde pazarcı kadın CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a dert yandı. İki dönem AK Parti’ye oy verdiğini, ‘sütümü haram ederim’ diyerek oğlunu da AK Partili yaptığını söyleyen esnaf kadın, torpilden şikâyet etti. Esnaf kadın, “İki dönem oy verdim. Aklım erdi, döndüm. Atatürk’ün partisini bırakmam. Beni kurşunlasınlar, ben vazgeçmeyeceğim” dedi.

Türkiye’nin zengin kaynaklarının var olan sorunları çözmeye yeteceğini belirten Torun ancak bu kaynakların doğru yerlerde kullanılmadığını ifade etti. Ülkeyi 21 yıldır yöneten siyasi iktidarın halkın değil kendisine yakın küçük bir azınlığın çıkarlarını korumayı tercih ettiğini söyleyen Torun, zengini daha zengin yoksulu daha yoksul yapan bu düzeni değiştireceklerini vurguladı.

PAZAR ESNAFI DERT YANDI: ATATÜRK’ÜN PARTİSİNİ BIRAKMAM

Aybastı ilçesinde pazarcı Kadın, Torun’a dert yandı. Adalet ve Kalkınma Partisi’ne iki kez oy verdiğini söyleyen esnaf kadın, “Bizim doktorumuz neden olmasın burada. Ben doktora gidemiyorum Ordu’ya, randevu alamıyorum” dedi.
 Esnaf kadın şöyle devam etti: “Ben cahildim, okumadım. Beni babam okutmadı. Ben oğluma, ‘torpilsiz bu adamlar kimseyi işe almaz’ dedim, sordum. ‘Ben torpille işe girmem’ dedi. Ak Partili ama dürüst benim oğlum. AK Partili yapan da bendim onu. ‘Sütümü sana haram ederim oğlum’ dedim. ‘Bu adam çalışkan bu adama verelim oyu’ dedim. İki dönem oy verdim. Baktım ki işler çok karışık, değişik. Aklım erdi, ben döndüm o zaman.  Döndüm Atatürk’ün partisini bırakmam dedim. Cumhuriyet’i yıktırmayacağız, yıkamayacaklar."