Veterineryam Bölgeye Hizmet Verecek

TAKİP ET

Veterineryam adıyla Altınordu’da hizmet verecek Veteriner kliniğin kurucularından Taner Canbulut şu bilgileri verdi: “Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgesinin en büyük veteriner kliğini açıyoruz. Yine bunu 3 veteriner hekim ortağımızla birlikte açıyoruz. Burada 7-8 de veteriner sağlık teknisyeni çalışanımız olacak. Kuaförümüz olacak. Tam teşekkülü olacak. Yoğun bakımlı, yatar hasta kafeslerimizin olduğu bakslarımız olacak. Son derece donanımlı bir ameliyathanemiz olacak. Ameliyathanemiz kırık ameliyatlarımızdan batın ameliyatlarına kadar bir çok ameliyatın yapılabileceği büyük bir ameliyathane olacak. Gerçekten profesyonel bir ameliyathane olarak kurduk. Ayrıca köpeklerin hem hemogram hem biyokimya hem de diğer testlerinin yapılacağı büyük bir laboratuvarımız olacak.

HEDEF HAYVAN HASTANESİ HALİNE GELMEK
Laboratuvarın da bütün cihazları son teknoloji olarak Ordu halkının hizmetine sunacağız. Ayrıca ameliyat öncesi hazırlık odamız da olacak. Burada yoğun bakım besleme gibi şeyleri de yapacağız. Ayrıca ilk olarak havyan çeşitlerine göre 3 tane muayene hanemiz olacak. Kedi köpek ve egzotik hayvanları da ayrı ayrı muayenehanelerde muayene edeceğiz. Giriş katımızda da bölgemizde olmayan çok büyük bir petşop bölümümüz olacak. Burada hayvanların ihtiyaçları olan mamalardan kıyafetlere kadar bütün her şey olacak. İlk başta icap-nöbet usulüne göre çalışacağız ancak ilerleyen dönemlerde 24 saat usulüne göre bir çalışma sistemine geçeceğiz. O zaman da hastane olarak hizmet vermeyi planlıyoruz.

 ORDU’DAN GİDİLMEYECEK ORDU’YA GELİNECEK

Ordu’da birçok ameliyat teknik yetersizlik sebebiyle yapılamıyordu. Ordu dışına gidilmek durumunda kalınıyordu. Bunların bir çoğu gitmek durumunda kalmayacak. O ameliyatların birçoğunu yapabileceğiz, acil müdahaleleri yapabileceğiz. Hatta değir hekim arkadaşlarımıza da belediyeleri de hizmet verebiliriz. Yine yoğun bakım hizmetlerinin yanı sıra radyolojik hizmetler de vereceğiz. Röntgen ve siarımız zaten var. Sadece Ordu’ya da değil bölgeye hitap etmek istiyoruz. Onlara da cevap vermek istiyoruz. Önümüzdeki pazartesi hizmet vermeye başlayacağız. Heyecanlıyız.” Kaan Özel