Yalçıntaş: Sığınmacılar gönderilecek

TAKİP ET

Hafta için her gün saat 10:00’da A52 TV ekranlarında izleyicilerle buluşan “İrfan Çavuşoğlu İle Manşet” programının bugünkü konuğu Zafer Partisi Ordu Milletvekili Adayı Hüseyin Yalçıntaş oldu.

“İrfan Çavuşoğlu İle Manşet” programında Zafer Partisi olarak projelerini anlatan Yalçıntaş’ın açıklamaları şu şekilde oldu;

Türkiye’ye Gönderilen Sığınmacılar Büyük Ortadoğu Projesinin Bir Özelliğidir

Türkiye’de büyük bir ekonomik sıkıntı var. Bunun da en büyük nedeni son 11 yılda yapılan sığınmacı projesidir. 13 buçuk milyon insan Türkiye’ye gönderilmiştir. Genel Başkanımızın dediği gibi bombalandıkları için gelmediler, gitmeleri için bombalandılar. Bu Büyük Ortadoğu Projesinin bir özelliğidir. Bu insanların 8 buçuk milyonu Suriye’den gönderilmiştir. Peşinden Afgan göçü takip etmiştir. Bununla birlikte Kuzey Afrika’dan, Pakistan’dan, Irak’tan ve Sahra ülkelerinden 5 milyon insan gelmiştir. Türkiye bu yükü kaldıramaz ve kaldırmamalıdır. Bu göç Türkiye’nin ekonomik yapısını bozduğu gibi demokratik yapısını da bozarak güvenlik sorunu ortaya çıkmıştır. Sınırdaki mayınların temizlenmesi ile içeriye 3 buçuk milyonu kayıtlı, geriye kalan 10 milyon kayıtsız olmak üzere IŞID, PKK, El-Kaide gibi örgütler içeriye sokulmuştur. Bu bilinçli ve sistemli olarak ABD ve İsrail projesidir. Türkiye’nin aşılabilmesi için iç savaş çıkarılması lazım, yokluk ekonomisi ile çökertilmesi gerekiyor. Türkiye’nin bugün tarımı, ekonomisi, sanayisi bitmiştir. Üretim değil ithal ediyoruz. Tüketim toplumu haline geldik. 11 senede bu sığınmacılara toplamda 168 Milyar Dolar para yardımı yapılmıştır. Bu para bizlerin cebinden çıkıyor.

13 Buçuk Milyon Sığınmacı Türkiye’den Gönderilecek

Devlet bu 10 milyon kayıtsız sığınmacıyı yakaladığı yerde toplayacak, bir de ihbar hattı açacağız. Ardından bunları göndereceğiz. Geriye kalan 3 buçuk milyon kayıtlıdır. Bunlar da vergi, stopaj gibi şeyler ödemedikleri için bize borçlular. Kayıt için eğer daire veya onun gibi bir mal almışlar ise de aldığı günkü dairenin bedeli verilecek ve gönderilecektir. Sağlıkta her şey bedava, böyle bir dava yoktur. Türk halkı bu vatanın sahibidir. Biz bunları göndereceğiz. Daha sonra da ülkeler ile bir barış heyeti oluşturacağız ve döndüklerinden sonra yaşam hakkı korunacaktır. 10 yıl boyunca yaşam hakkı korunacaktır. Bütün mayınlarımız tekrardan sınırlarımıza yerleştirilecektir. Sınırlarımızda kontrol noktaları arttırılacaktır.”dedi.