Yediyıldız: Beni kimse istemedi

TAKİP ET

AK Parti’de bir dönem “Abi” olan ve bu dönem listeye konulmayan Şenel Yediyıldız, flaş açıklamalarda bulundu.  Kimsenin kendisini istemediğini belirten Yediyıldız, “Üç milletvekili bir araya gelemedik” dedi.

TV 52’de katıldığı programda Şenel yediyıldız şunları söyledi;

“Allah’a hamt olsun davanın lideri benim liderimdir. Bu davanın bir neferiyiz aday olmuşum olmamışım bir önemi yok ben aday değilken de buralarda geldim gezdim tozdum. Siyasi rant peşinde olanlar bizi suistimal ettiler. Ordu’da bu duruma çok maruz kaldım. Kavgada ettiysem kendi partim için etmişimdir. Ordu’da huysuzluk yapıyor diyorlar. Genel merkeze kavgacı olduğumu itham ettiler. Ben bunlardan rahatsız değilim ben davacı adamım davamın peşinde giderim. Genel merkeze bunları taşıdılar belki de o yüzden listede değilim.

 

Kim ne derse desin Ordu’nun Ak Parti Milletvekili sayısı beklenilenin üstünde bir sayı olacaktır. Ak Parti Ordu’da 3 ve daha fazla milletvekili ile meclise gidecek. Adaylarımızın hepsi bu dönemde bizden daha fazla Ordu için uğraşacaklar. Biz 3 milletvekili bir araya gelip hiçbir zaman ortak bir noktada buluşamadık. Cumhurbaşkanı beni gönderdi ama beni kimse istemedi yıkmaya çalıştılar. Şimdi Milli Eğitim bakanımız 1. Sırada ve herkes ona itaat edecek hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.