YENİ OTOGAR İHALEYE ÇIKIYOR

TAKİP ET

Altınordu ilçesi Ata Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Eskipazar bölgesinin yeni otogar ve yatırımlar ile büyük bir değişim yaşayacağını söyledi. Ata Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Kovancı, Yönetim Kurulu ve esnaflar tarafından karşılanan Başkan Enver Yılmaz, bölgede kapsamlı incelemelerde bulundu.
 
Ata Sanayi Sitesi ziyaretinde esnafla birlikte öğle yemeğini yiyerek sohbet edip görüş alışverişinde bulunan Başkan Enver Yılmaz, özellikle sanayi yolunun sıcak asfaltla kaplanması ve bölgeden geçen çevre yolu viyadüğünden bağlantı yolunun açılmasının yanı sıra yapılacak yeni otogar ile bölgenin inanılmaz bir gelişim göstereceğini ifade etti.
 
“YENİ OTOGAR’IN İHALESİ YAKINDA YAPILIYOR”
 
Başkan Yılmaz ziyaret ve inceleme programı sonrasında yaptığı açıklamada; “Bu ziyarette Ata Sanayi esnafımızla kısa da olsa hasbihal etme imkanı bulduk. Ahmet Başkan da, muhtarımız da sağ olsunlar hem sanayinin hem de mahallenin sorunlarını çok yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede biz bugün, Ata Sanayi’nin ana güzergahının sıcak asfaltlanması, hemen çevre yolumuzun viyadüklerinin olduğu bölümden yeni yol açılması, asfaltlanması ve karşıyla bağlantısının sağlanması, aynı zamanda taşımaya karar verdiğimiz ve yakında ihalesine başlayacağımız otogarımızın yeni alanının görülmesini ve tespitini yaptık. Kamyon garajımızın yeni alan tespitini, bu çerçevede otogarla birlikte Ordu’daki bütün minibüslerimizin toplanacağı mekanları hem yerinde inceledik hem de taahhütlerde bulunduk ve sorunları birebir inceleme imkanı bulduk” dedi.
 
“TOKİ BÖLGEYİ DEĞİŞTİRDİ”
 
Ata Sanayi esnafı ile yerel seçimlerin öncesi ve sonrasında her zaman birlikte olduklarına vurgu yapan Başkan Yılmaz; “ Bugün burada olmanın ben de mutluluğunu yaşıyorum. Eskipazar, TOKİ’yle birlikte çok büyüyen mahallelerden bir tanesi. Bu mahallemizin her türlü sıkıntısının gerek yerel yönetim gerekse hükümet mahiyetinde başından sonuna kadar takibi ve sorumluluğu bize aittir. Biz de hiçbir eksiklik bırakmadan üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapacağız” şeklinde konuştu.