YRP Adayı: Seçimi son 3 günde elimizden aldılar

TAKİP ET

Ordu Çamaş'ta 2. Parti çıkan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Muhammed Küçüköksüz, ' Seçim son 3 günde algı ile elimizden gitti'dedi.

Çamaş Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı mevcut başkan Mahmut Ayparcası ağır yenilgi aldı. MHP’li Ayparcası seçimleri ancak 3. tamamlayabildi.


Çamaş Belediye Başkanlığını CHP aday Leyla Çıtır 2.449 oy alarak kazamdı. Çamaş’ta ikinci Yeniden Refah Partisi adayo Muhammed Küçüköksüz oldu. Küçüköksüz 1.780 oyda kaldı.
Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Muhammed Küçüköksüz, seçimlerin son 3 günde kaybedildiğini söyledi.


Çamaş’ta herkesin “Mahmut Ayparcası yıkılsın “diye çalıştığını belirten Yeniden Refah Partisi adayı Muhammed Küçüköksüz şöyle konuştu;

Herkesin Mahmut Ayparçası yıkılsın yeter diye başladığı cümleler, yenilik olsun diye devam etti. Toplumsal tepkiyi kullanan siyaset cambazları, “son üç günde sokakta, kahvede hatta cami önlerinde Muhammet kazanamıyor mevcudu yıkmak için CHP'ye yüklenin “dediler. 
Bunu diyenler sadece partililer değil Çamaş siyasetine yıllardır ambargo koyan tüm tarafların siyasi aktörleri idi. Ben hepsini tek tek biliyorum. Hepsi son günlerde devreye girdi ve taraf oldu. Hepsi aynı algıyla seçim sonuçları üzerinde etkili oldu. Üstüne muhtar pazarlıkları, vaatler ve menfaatler eklendi. Her sandıkta büyükşehir belediyesi, meclis üyesi ve belediye başkan adayı ayrımı insanlar tarafından iyi yapılamadığı için onlarca oyumuz ziyan oldu. Bu toplamda üç yüzden fazlaydı. Bize oy vermek istemeyip sırf milliyetçilik baskısına direnemeyenler son gün mitingimizi kendilerince eleştirip kaçış yolu buldu ve özüne döndü. Velhasıl tüm etkenler bizim aleyhimize gelişti. Çamaş'ın koca siyaset adamları bizi Çamaş'a yakıştıramadı ya da gerçekten biz kazanma gücümüzü yeterince gösteremedik. Bunları yazıyorum ki gücümüz tesadüf değil daha fazlaydı bilinsin istiyorum. Yoksa hayra ve şerre iman ederek bu yola çıktık ve Allah'tan hayırlısını dileyerek yol aldık. İlçemiz için umarım hayırlı olmuştur. Kazanmak için her yolu mübah görenler umarım hizmet etmemek için bahaneler bulmazlar ve Çamaş'ı hak ettiği hizmetlere kavuştururlar.