Yücesan: Demokrat Parti'yi iktadara taşıyacağız

TAKİP ET

Demokrat Parti İl Başkanı Selçuk Yücesan, "Yolumuza yeni bir siyasi partiyle devam ediyoruz. Demokrat Parti, fikriyatımıza ve hissiyatımıza uyuyor. Enerjimizi halka hizmet için kullanmak istiyoruz" dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa edip Demokrat Parti İl Başkanlığına getirilen Yücesan: "MHP'nin hem bir üyesi hem de 27. Dönemde milletvekili adayı olmuş bir gönüllüsü olarak elimden geldiğince Büyük Türk milletine hizmet etmek için gayretlerim oldu. Cumhur İttifakı çerçevesinde bu hizmetlere devam ederken, Milletvekilimiz Cemal Enginyurt, Cumhur İttifakı'na aykırı davranmakla itham edilerek MHP'den ihraç edildi. Milletvekilimizle hem gönüldaşlık hem de ülküdaşlık yapmış birisi olarak onun şahsında uğradığı bu haksız ve hak etmediği karar sonrasında gönülden olmasa bile MHP'nin üst yönetimi ile aramızda bir görüş ayrılığı oluştu." şeklinde konuştu.

"Enerjimizi halk için kullanacağız"
'Milletvekilimiz Cemal Enginyurt'un Demokrat Parti ile yola devam edecek olması sonrasında yaptığımız istişareyle yeni bir siyasi partiyle yola yürüme kararı aldık' diyen Yücesan, sözlerine şöyle devam etti;

"Milletten aldığı yetkiyle milletvekilliğine devam edecek. Bir siyasi çatı altında olmaksızın siyaset yapmanın zorlukları var. Bu zorluklarla mücadele etmek yerine enerjimizi halka hizmet için kullanmak istiyoruz.

"Fikriyatımıza uyuyor"
Demokrat Parti, fikriyatımıza ve hissiyatımıza uyuyor. Mevcut muhalefetlerin iktidar olma arzusunda eksiklik hissettiğimizden ve DP'nin de iktidar olabileceğine inandığımızdan çatısı altında siyaset yapma kararı aldık. Demokrat Parti'yi iktidara getireceğiz."

Demokrat Parti tarafından kendilerinin gayet güzel karşılandıklarını aktaran Selçuk Yücesan, Ordu'da yeniden teşkilatları kurup, DP'yi hareketlendireceklerini söyledi.

Ordu Hayat/Yılmaz Ülgü (Özel Haber)