Yüksel gençlerle buluştu

TAKİP ET

AK Parti Ordu Milletvekili adayı İsa Yüksel gençlik buluşması kapsamında Fatsalı gençlerle bir araya geldi. 
 Fatsalı gençlere büyük müjdeler veren Milletvekili adayı İsa Yüksel Fatsa'nın gençlik şehri ve sporcu şehri olma yolunda büyük bir yol kat ettiğini söyledi. 
Fatsa belediye başkanı İbrahim Ethem Kibar ile gençlerle uzun süre sohbet eden k Parti Ordu milletvekili adayı İsa Yüksel milletvekili 
gençler adına yapılacak her bir çalışmaya büyük katkı sunmak için canla başla çalışacağını ifade etti.
"HER ZAMAN GENÇLERLE BİR ARADA OLMAYA ÖZEN GÖSTERDİK" 
Gençlik buluşmasında lk konuşmayı yapan AK Parti Ordu Milletvekili adayı İsa Yüksel, "Fatsa'da doğdum Fatsa'da yaşıyorum. Yaklaşık 4 yıldır İlçe Başkanlığı yapıyorum ve Fatsa'da gerek belediyemizle gerek sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle gerekse de diğer siyasi parti temsilcilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görev süremiz boyunca gençlerle bir araya  gelmeye çok özen gösterdik. AK Parti'nin tüzüğünde de gençlere çok büyük önem veriliyor. Belediye Başkanımızla el ele vererek gençlerimizle ilgili birçok çalışmalar gerçekleştirdik. Siyasi partilere baktığınızda hepsinin toplamının bizim AK Parti'nin üye sayısı kadar üyesi yok. Bu da  gençlerimizin AK Parti'mize bakış açısını, Cumhurbaşkanımızın gençlere bakışını gösteriyor
gösteriyor. Ben bu akşam davetimize icabet eden bütün gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizin şehrimiz için kurduğu hayallere çok önemsiyoruz onların fikirlerine her zaman açığız. Gençlerimizin neşelerine, enerjilerine hayran kalmamak elde değil. Her biri geleceğimize ışık tutacak inşallah." dedi.

"GENÇLERİMİZ İÇİN İSA BAŞKANIMLA EL ELE VERDİK"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'da yaptığı konuşmada,"Göreve geldiğimiz günden itibaren özellikle de gençlerimiz Fatsa'mız için canla başla gayret ederek mücadele veriyoruz. Gerek belediye kanalı ile gerekse kamu yatırımları anlamında ilçemize yatırım kazandırmak için aşındırmadığımız kapı kalmadı. Gençlerimiz için hangi bakanlıktan ne alabiliriz, hangi okulu ilçemize kazandırabiliriz, gençlerimizin yaşam alanlarını spor alanlarını nasıl çoğaltabiliriz, pandemi yaşadık pandemi de gençlerimizin eğitimine nasıl katkı sunabiliriz, bunun için çok büyük emekler sarf ettik. İlçemiz her geçen gün gerek tesisleşmede gerekse gençlerimizin öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyulabilecek bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor." diye konuştu.