Yüksel Kaya ile Atilla Aşçı'nın listesi yarışacak

TAKİP ET

Ordu Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinde iki aday yarışacak. Mevcut Başkan Yüksel Kaya’ya karşı Ordu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Aşçı liste çıkarttı.
Atilla Aşçı’nın listesinde, Kemal İnce, Fatih Şener, Mahmut Kara, Coşkun Güler ,  Etem Yücel, Mustafa Nasuhbeyoğlu’nun yer aldığı belirtiliyor.

Atilla Aşçı listesini kendisi değil, esnafların belirlediğini ifade ederek,“Esnaflarımızın yıllardır çözüm bekleyen  sorunlarının çözümü için  bütün esnaf ve üye arkadaşlarımızı genel kurula katılarak tercihlerini bizden yana yapmalarını ve oylarını kullanmalarını bekliyorum. Güçlü bir yönetimle, genç ve tecrübeli üye arkadaşlarımızla  sizlere hizmet etmeye, sorun üretmeye değil, sorun çözmeye esnafımızın dertlerine derman olmaya geliyoruz” dedi.
KAYA LİSTESİNİ DEĞİŞTİRİYOR
Seçimlerde tekrar aday olan Yüksel Kaya’nın rakip liste çıkması üzerine kendi yönetim listesini değiştireceği konuşuyor. Kaya’nın kongreye yenilenmiş yönetim kurulu listesiyle katılması bekleniliyor.