Zafer Adayı Yalçıntaş vatandaşa dokunuyor

TAKİP ET

Ata ittifakı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Dr. Sinan Oğan'ı destekleyecek Zafer Partisi'nin Ordu Milletvekili Adayı Hüseyin Yalçıntaş'a vatandaştan teşekkür geldi.
Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimlerine günler kala, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Zafer Partisi Ordu Milletvekili Adayı Hüseyin Yalçıntaş, ziyaretlerine devam ediyor.
Günün ilk ziyaretine Ünye Kaymakamı Ayhan Işık'ı makamında ziyaret ederek başlayan Yalçıntaş, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ile fikir alışverişinde bulundu.
Sonrasında Atatürk Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Yalçıntaş'a ilgi yine oldukça yüksekti.
"BİZDE SİZİ BEKLİYORDUK"
Atatürk mahallesi ziyareti sırasında bir vatandaş "bizde sizi bekliyorduk vekilim, hoş geldiniz" dedi.
"AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI"
İktidar ve muhalefet partilerinin oluşturduğu ittifakları değerlendiren vatandaşlardan Ahmet Kara; "diyoruz ki bu ittifak teröristlerle anlaştı diğerine oy verelim, bakıyoruz ki diğerleri de teröristlerle birlik olmuş. At izi it izine karışmış, Türkiye Cumhuriyeti'nin bu kadar büyük siyasi partileri bu terör örgütlerinin desteğine mi kaldı. Yıllardır oy verdiğimiz partilerin kurulan hükümetlerin ülkeyi getirdiği durum gözler önünde. Türkiye'de neden bu olaylar yaşanıyor, bu durumdan nasıl kurtulacağız" dedi.
"AÇIZ"
Atatürk Mahallesi'nde yaşayan emekli bir vatandaş ise "Çocuklarımı okutmak için yıllarca emekli olmadım. Keşke de olmasaydım. Aldığım maaşın yarısını kiraya veriyorum. Ve anlamadığım için size soruyorum; ne olacak bizim halimiz" dedi.
"İŞLETME OKUDUM, BEKCİ OLMAK İSTEMİYORUM "
Zafer Partisi Ordu Milletvekili Adayı Hüseyin Yalçıntaş ziyaretleri sırasında karşılaştığı bir gence hayat nasıl gidiyor diye sorması üzerine; "üniversiteyi bitirdim. İşletme mezunuyum. İki yıldır evde oturuyorum. Gençler iş beğenmiyor diyorlar. Ben bekçi olmak istemiyorum, okuduğum bölümle ilgili bir iş istiyorum, fazla şey mi istiyorum" dedi.
"MEMUR KEFİL VE TAPU İSTİYORLAR"
Yalçıntaş ziyarette bulunduğu bir esnafa işleriniz nasıl sorusu üzerine de esnaftan şu cevabı aldı. "Şuanda kredi çekmek için başvuru yaptım, oradan geliyorum. 2 yıldır işlerimiz her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Borçlarımızı ödeyemez hale geldik. Her geçen gün iyiye gideriz, bazı şeyler düzelir dedik ve birikimlerimizi de tükettik. Hiç bir şeyin düzeldiği yok. 100 bin liralık kredi başvurusu yaptım bir memur kefil birde evimin tapusunu istediler, ne yapacağımızı bilmiyorum" dedi.
"PARTİMDEN İSTİFA ETTİM"
Atatürk Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaretlerine devam eden Zafer Partisi Ordu Milletvekili Adayı Hüseyin Yalçıntaş'a şikayette bulunan bir diğer vatandaş ise "hem dükkanım var hem de pazarcılık yapıyorum. Yıllardır üyesi olduğum hatta uğruna herkesi karşıma alacağım bir partinin üyesiydim. Fakat yıllarca kandırılmış olmak çok üzücü. Ve en sonunda istifa ettim. Bakın Ünye'ye. Neredeyse çeyrek asırdır hükümet olan bir partinin eli, bu memlekete hiç mi değmez. Ünye için ne yapıldı. Ünye deki gençler için ne yapıldı. Ne olur biri çıkıp anlatsın. Bitirdiler bizi, çiftçiyi, esnafı, emekliyi, işçiyi bitirdiler. Sinan Oğan ve Sizlere güveniyorum ve sizi sonuna kadar destekliyorum" dedi.
"VATANDAŞ HERŞEYİN FARKINDA"
Ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Ordu Milletvekili Adayı Hüseyin Yalçıntaş; " Ülkenin geldiği durumu görüyoruz. Vatandaşın, esnafın, gençlerin dediklerini duyuyoruz. Ama birileri saraylarında bu sesleri duymuyorlar. Vatandaş herşeyin farkında, çünkü insanlar bu olayları yaşıyorlar. Gelinen noktada Türkiyemiz bir dayatmayla karşı karşıya. İnsanlar terör örgütleri ile işbirliği içinde bulunan ittifaklar içinden birini seçmek zorunda bırakılmışlar. İşte biz Ata ittifakı olarak bu yüzden buradayız. Ne sağımızda, ne solumuzda, ne önümüzde nede arkamızda hiç bir terör örgütü yok. Bizler Atatürkçü Türk Milliyetçileri olarak ülkemizin yönetimine talibiz. 
Dün hesaplaşacağız diyenler, bugün helalleşeceğiz diyorlar. Kimileri de, aldatıldık, kandırıldık, hakkınızı helal edin diyorlar.
19 Ekim 2009 da çadır mahkemeler kurup terör örgütünün ellerinde şehit kanı bulunan tetikçilerini beraat ettirip seçimlerde desteğini alıyor, meclise sokuyor, sonra da HDP ile işbirliği yapılıyor diyor. HDP yi bu ülkenin başına siz bela etmediniz mi?
Fetö ile yıllarca koyun koyuna yatıp bir sabah herkesi fetöcü olmakla siz suçlamadınız mı?
Kendisini Türk milliyetçisi olarak tanıtanlar; Atatürk'e ayyaş diyenlerle, Türk bayrağından, Türklükten nefret edenlerle nasıl kol kola yürüyorsunuz. Neyin milliyetçiliğinden bahsediyorlar. 
Emeklinin, İşçinin, Esnafın, Gençlerin hali ortada, söyledikleri ortada. Yandaş medyalarınızda pembe tablolar çizmeyi bırakın artık. Vatandaş herşeyin farkında. 
Hazır olun Atatürkçü Türk Milliyetçileri Geliyor" dedi.