Ünyeli İşinsanı Mühendis Nedim Can'ın eşi, Avukat Alper Can'ın annesi işinsanı Makbule Can'ın işletmeciliğini yaptığı BEKO Ünye Bayi, düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.
Ünye'de 32 yıldır insaat sektöründe SAN insaat güvencesiyle hizmet veren firma bünyesinde açılan BEKO Ünye Şubesi, geniş ve kaliteli ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor.
Ünye'de 32 yıldır serbest Mühendis olarak hizmet veren, hayata geçirdigi konut projeleri ile adından söz ettiren isinsani siyasetçi Nedim Can’ın eşi, genç ve başarılı Avukat Alper Can’ın annesi, isinsanı Makbule Can’ın işletmeciliğini yaptığı BEKO Ünye Bayi düzenlenen törenle Kaledere Mahallesi Çınarlık Caddesi üzerinde hizmete açıldı.
"100 Kadın Bayi Projesi" ile her geçen gün büyüyen dünya markasi BEKO'nun Ünye
Subesi'ni işleten Makbule Can, açılış öncesi davetlilere tesekkür etti.
Siyasetten iş dünyasına, sivil toplum kurulusu baskan ve temsilcilerinden esnaf ve sanatkarlara, bürokrasiye kadar Ünye'yi bir araya getiren açılışta kurdele kesimi öncesi konusmalar yapıldı.
BEKO Ünye Mağazası açıldı
Yayınlanma :
29.04.2023 20:03
Güncelleme :
29.04.2023 20:03
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: