Büstler yeni yerine yerleştirildi
Yayınlanma :
19.06.2020 18:14
Güncelleme :
19.06.2020 18:14
Konuya ilişkin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan şu açıklama yapıldı;
"Tarihimizin Önemli Şahsiyetlerini Anma Projesi" kapsamında yapılan, tarihimize damga vuran isimlerin tasarı hâlindeki büstlerini geçici olarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sergilemiştik.
Tayfun Gürsoy Parkı'nda yapılan altyapı, taş duvar ve peyzaj düzenlemesinin ardından büstleri daha önceden planladığımız gibi bu alana yerleştirdik.
Parkta devam eden aydınlatma ve yazılım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, siz değerli halkımızın ziyaretine açılacaktır.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: