Fındık fiyatı 1.09.2022 Perşembe
Yayınlanma :
01.09.2022 12:02
Güncelleme :
01.09.2022 12:02
Eylül ayı geldi serbest piyasada fındık fiyatları yine yerinde sayıyor. TMO ile serbest piyasa arasında oluşan fiyat farkının ne zaman kapanacağı merak ediliyor. Geçen yıl bile fark 3-4 TL arasında seyrederken bu sezon 8-9 liraya kadar çıktı.
Serbest piyasada fiyatlar düşük olmasına rağmen tüccar ve fabrikalara hızla fındık akışı dikkat çekiyor. TMO'da randevu sıkıntısı devam ediyor.
Ordu'da 1 Eylül Perşembe günü serbest piyasada 50 randımanlı levant kalite kabuklu fındık 43.5 ile 44 TL arasında işlem görüyor. Randımansız 45 TL'den de fındık alınıyor. Giresun'da Giresun Yağlısı Fındık 46 liradanm alınıyor.
TMO'da 50 randımanlı levant kalite fındık 52, Giresun Yağlısı ise 53 TL'den işlem görüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: