Fındık üreticisine uyarı: Don yaşanabilir!
Yayınlanma :
12.03.2021 19:12
Güncelleme :
12.03.2021 19:12
Fındık bu sene yine don tehlikesiyle karşı karşıya. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen zirai don afetinden kısmi olarak etkilenen fındık yine zirain don tehlikesiyle karşı karşıya kalmış durumda.
Beklenen zirai don olayıyla ilgili Ordu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada fındık üreticilerini Pazar gününe kadar etkili olacak olası don afetine karşı uyardı. Müdürlükten yapılan açıklama şöyle;
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünün yapmış olduğu son ölçüm ve değerlendirmelere göre 11 Mart 2021 Perşembe günü gece saatlerinden başlayarak 14 Mart 2021 Pazar sabah saatlerine kadar ilimizin kıyılarında hafif, iç kesimlerinde ise orta kuvvetle zirai don hadisesi beklenmektedir. Zirai don nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta üreticilerimiz olmak üzere gerekli tedbirlerin alınarak hazırlıklı olunması gerekmektedir.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: