Güler: Bugün kutlama günü değil farkındalık günüdür
Yayınlanma :
03.12.2019 07:33
Güncelleme :
03.12.2019 07:33
Başkan Güler, mesajında şu görüşlere yer verdi:
3 Aralık, Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilmiştir. Bu gün bir kutlama günü değil, farkındalık günüdür. Bizlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu rahatlıkla ifade edebiliriz.
Engelli vatandaşlarımızın sorunları, yalnızca kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Zira her birimizin birer engelli adayı olduğumuz gerçeği ile engelli vatandaşlarımızla empati kurarak günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara kendi sorunumuz gibi yaklaştığımızda, engellilerimizin önlerine çekilen en büyük sette ortadan kalkmış olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli kardeşlerimizin bu anlamlı günlerini kutlarken, aileleriyle birlikte kolay ve engelsiz bir yaşam dileyerek, saygılar sunuyorum
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: