Eski Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonucunda Ordu’nun dört ilçesi için çeşitli yatırım ve projelere finansman desteği sağlandı.
Fatsa Belediyesi'ne Çerkezler Tepesi Millet Bahçesi'nin tamamlanması için 20 milyon lira kredi verildi. Ünye Belediyesi'ne ise Bayramca Mahallesi'nde yapılacak Millet Bahçesi için 20 milyon lira kredi ve 10 milyon lira hibe desteği sağlandı.
Aybastı Belediyesi’ne yol yapım çalışmaları için 7 milyon lira hibe verilirken, Akkuş Belediyesi’ne ise 100 adet çöp konteyneri, yağmur suyu iletim hattı için 1.9 milyon lira hibe ve sıfır atık yönetim projesi için 3 milyon lira hibe sağlandı.
Ordu’nun gelişimi adına yürüttüğü girişimlerin sonuç vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mahmut Özer, hemşehrileri adına Bakan Kurum’a teşekkür etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: