Ordu'da bir ayda 57 bin turist konakladı
Yayınlanma :
02.08.2022 15:09
Güncelleme :
02.08.2022 15:27
Çambaşı, Perşembe Yaylası, Ulugöl’ü, Sayacabaşı’sı, Boztepe’si, şelaleleri, kanyonları, dereleri ve daha nice görülmeye değer güzelliklere sahip olan Ordu, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.
Ordu’ya gelen turist sayısının her ay yükselişte olduğunu söyleyen Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu’ya haziran ayında gelen turist sayısının 57 bini geçtiğini söyledi.
İl Müdürü Toparlak, “İlimizde konaklayan Haziran 2022 ziyaretçi sayısı, yerli 51 bin 932 yabancı 5 bin 152 olmak üzere toplam 57 bin 84. Her geçen ay yükseliş trendindeyiz. "Geçilecek değil, kalınacak şehir Ordu"
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: