Ordu'da dilencinin üzerinden 3 bin TL çıktı
Yayınlanma :
06.07.2022 16:21
Güncelleme :
06.07.2022 16:21
Son zamanlarda özellikle kent merkezi ve sahil bölgelerinde kaldırım işgallerine yönelik denetimleri ile halkın takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine dilencilere yönelik operasyonlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Kurban Bayramı öncesi yapılan denetimlerde 26 dilenciye müdahale edildi. Büyük bölümünün il dışından geldiği belirlenen dilencilerin üzerinden de yaklaşık 2 bin 930 TL paraya çıktı. Kabahatler Kanunu’na göre haklarında cezai işlem uygulanan dilencilerin üzerinden çıkan paralara da el konuldu.
ALO 153’E İHBAR EDİN
Denetimlerini 7 gün 24 saat sürdüren ekipler, vatandaşların şikâyetleri noktasında “153 Zabıta Şikâyet Hattı”nı ve 444 10 52 No’lu telefonu arayarak kendilerine ulaşmalarını istedi.
Öte yandan Kaldırım işgalleri ve dilencilere yönelik operasyonların periyodik olarak devam edeceği belirtildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: