Ordu'da doktorlar seçime gidiyor
Yayınlanma :
09.04.2022 09:08
Güncelleme :
09.04.2022 09:08
“Haydi Bismillah” diyerek, 24 Nisan pazar günü yapılacak kongrede daha güzel şeyler için bir kez daha göreve talip olduklarını duyuran Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, yönetim, denetim, büyük kurultay ve onur kurulu adaylarını da açıkladı.
Ekibini de açıkladı
Seçilmeleri halinde, Uzm. Dr. Ali Coşkun’un yeni dönemde Yönetim Kurulu’nda kendisi ile birlikte; Dr. Yücel Baştürk, Dr. Hazar Cırık, Dr. İnan Kılıç ve Uzm. Dr. Fatih Bostancı, bulunuyor. Denetim Kurulu ise; Dr. Hacer Yaşar Teke, Dr. Hilayda Karakök ve Dr. Erkan Kılıç’tan oluşacak.
Dr. Ali Coşkun’un Büyük kongre delege adayları ise; Dr. İsmail Kural, Dr. Hakan Duman, Dr. Mithat Yağlı, Dr. Mustafa Halıcı ve Dr. Ali Yılmaz.
Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, yeni dönemde Onur Kurulu’na ise şu hekimleri önerecek; Dr. Hüseyin Sağlam, Dr. Ömer Ayaşlı, Dr. Niyazi Kalyoncu, Dr. İsmail. Küçüker ve Dr. Emine Sayın.
“Daha fazlası için…”
Dr. Ali Coşkun, 15 maddede bu zamana kadar yaptıklarını da dile getirerek, “daha fazlasını yapmak için, hekimlerimiz için göreve yeniden talibiz” dedi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: