Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 20 şehirde uygulanan Kültür Yolu Festivali ağına Ordu’nun da dahil edilmesinin önemine dikkat çekti.
Geçtiğimiz yıl bu konuda çağrı yaptıklarını hatırlatan Başkan Tepe, “Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı kültür festivali olma özelliği gösteren Kültür Yolu Festivali ağına kentimiz Ordu’nun da dahil edilmesi yönünde geçtiğimiz yıl çağrıda bulunmuştuk. Kültür ve sanat şehri Ordumuzun bu önemli organizasyona ev sahipliği yapacak olmasından son derece memnunuz” dedi.
Ordu Kültür Yolu Festivali’nin kente büyük katkı sağlayacağına inandığını belirten Tepe, “Festivalle şehrimizin marka değerinin artacağına, kültürel ve sanatsal anlamda bir cazibe merkezine dönüşeceğine inancımız tamdır. Altınordu’da ortaya koyduğumuz kültür ve sanat eksenli vizyon, bu festivalle daha da ivme kazanacaktır” ifadelerini kullandı.
Başkan Ulaş Tepe, emeği geçenlere teşekkür ederek organizasyonun kent için hayırlı olmasını diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: