Ordu'nun Hanımağası Saynur Kaya ikinci kez hanımağa seçilebilmek için 170 Bin Tl verdi.
Aybastı’nın doğal güzelliğiyle bilinen Alacalar Mahallesi'nde Ordu İl Aybastı İlçesi Alacalar Köyü Hıdırevi Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan ve katılımcılarca festival havasına dönüştürülen organizasyonda mahallenin tanınmış isimlerinden Saynur Kaya ağalık seçimine hazırlanan erkek adayları geçip 170 bin TL’ye hanımağa olarak ağalık koltuğuna oturmayı başardı.
Sembolik olarak yapılan ağalık yarışmalarında köye en iyi hizmeti yapmak için yapılan açık artırmada en yüksek teklfi veren Saynur Kaya Alacalar Mahallesi Hıdırevi’nin ikinci kez hanım ağası oldu.
Ordu'nun hanımağası 170 TL verdi
Yayınlanma :
02.07.2023 10:20
Güncelleme :
02.07.2023 10:20
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: