Orduspor'da yeni başkan Hamdi Işık oldu
Yayınlanma :
25.08.2022 13:07
Güncelleme :
25.08.2022 13:07
Orduspor Kayyum Başkanı hamdi Işık, Orduspor Kulübünün Futbol feerdasyonuna 181 milyon lira olan borcunun 8.7 milyona kadar indirildiğini söyledi.
Ordu Valisi Tuncay Sonel'in gayretleriyle Orduspor'un ayağa kalkmak için mücadele ettiğini belirten Işık," Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Entübe olmuş bir takımı tekrar ayağa kaldırmak için yoğun çaba gösteriyor. Hedegfimiz kısa sürede toparlanarak 2. Amatör Küme'ye katılmak" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapacaklarını belirten Işık," Sayın valimizle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme yapacağız" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: