Şahin: 15 Temmuz Demokrasi Zaferidir
Yayınlanma :
15.07.2021 08:01
Güncelleme :
15.07.2021 08:01
“15 Temmuz 2016 yılında, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları tarafından bir darbe girişimi ve kalkışma yaşanmıştır” diyen Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kalkışmanın amacı, millet iradesini yok saymak, ülkemizi bölmek ve ülkemizde kardeşkanı akıtarak anarşist bir ortam oluşturmaktı. Milli mücadele döneminde olduğu gibi, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain darbe girişimi karşısında milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlarda, yollarda ve hava limanlarında etle tırnak olmuş, hep birlikte darbecileri püskürterek, onlara hadlerini bildirmiştir.
Tüm fertleriyle tek yürek olan milletimiz şüphesiz ki Türkiye’nin bu gücünü geleceğe ulaştıracaktır. 15 Temmuz, bu yönüyle bir demokrasi zaferidir. Bu vesileyle, bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Allah bu millete 15 Temmuz gibi bir geceyi bir daha yaşatmasın.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: