AK Parti Ordu milletvekili aday adayı İş İnsanı Şanser Şahin, “Hizmet için bu kutlu yola çıktık” dedi.
Geçmiş dönemlerde Orduspor Kulüp Başkanlığı, İL Genel Meclis Başkanlığının yanı sıra birçok STK’da görev alan Şanser Şahin’nin milletvekili aday adaylığı toplumun tüm kesiminde heyecanlı karşılandı.
Ordu’nun tüm ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Şanser Şahin, “Birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimlerde de zafer Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Cumhur ittifakının olacaktır. Benim hedefim Ordu’da bu hizmet bayrağını daha yükseğe taşımaktır” şeklinde konuştu.
Bütün tecrübesini siyaset alanına taşıyarak milletin vekili olarak hizmet etme arzusunda olduğunu kaydeden Şahin, “‘“Türkiye, AK Parti ile birlikte sözü dinlenen, takip eden değil takip edilen itibarlı ve kudretli bir ülke haline gelmiştir. ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erodğan’ın önderliğinde Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına çok daha güçlü bir başlangıç yapmasını sağlayacak, ülkemizin gücüne güç katacaktır” ifadelerini kullandı.
Şahin: Hizmet için bu kutlu yola çıktık
Yayınlanma :
22.03.2023 09:36
Güncelleme :
22.03.2023 09:36
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: