Trabzon'da fındık üreticilerine eğitim semineri düzenlendi
Yayınlanma :
06.12.2021 19:34
Güncelleme :
06.12.2021 19:34
TTB'den yapılan yazılı açıklamada, İskenderli Mahallesi'nde gerçekleştirilen seminerde, Keşap Fındık Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Şahin'in katılımcılara, fındıkta yeni dikim sistemleri ve modern tarım uygulamaları konusunda bilgiler verdiği belirtildi.
Seminer sonunda tek gövde sistemini göstermek için sembolik fidan dikimi yapıldığı aktarılan açıklamada, seminere katılanlardan gelecek yılki fidan dağıtımı için de taleplerin alındığı kaydedildi.
Seminere katılan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, üretimin önemine vurgu yaparak, "Üretmeyenlerin akıbeti üretenlere mahkum olmaktır. Dünyanın en kaliteli tereyağını hayvancılık yaparak üreten Tonya yöresinde, her alanda üretimi artırmak için çaba gösteriyoruz." ifadesini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: