Trafikte yaya önceliği
Yayınlanma :
12.10.2021 11:22
Güncelleme :
12.10.2021 11:22
Tayfun Gürsoy Parkı Altınordu İlkokulu önünde gerçekleştirilen ve Vali Tuncay Sonel, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, emniyet ve jandarma trafik görevlileri ile Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, yaya geçitlerinde yayalara öncelik verilmesi konusunda sürücülere hatırlatmada bulunuldu.
Düzenlenen etkinlikte, yaya geçidinde, yayalara öncelik veren sürücülere Vali Tuncay Sonel, Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu öğrencileri ile birlikte çiçek vererek, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.
Yaya geçidinde yayalara geçiş önceliği kuralına uymayan sürücüleri uyaran Vali Tuncay Sonel, sürücülerden yaya geçitlerinde yayalara öncelik tanımaları konusunda ikaz ve uyarılarda bulundu.
“Trafikte Yaya Önceliği Kampanyası” kapsamında gerçekleştirilen farkındalık etkinliğiyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Tuncay Sonel, “Bugün, Ordu’muzda Emniyetimiz, Jandarmamız ve öğrencilerimizle birlikte ‘Trafikte Yaya Önceliği Kampanyası’ farkındalık çalışması yapıyoruz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu bu konuda çok hassas. İçişleri Bakanlığımızın bünyesinde çeşitli çalışmalar yapılıyor. Biz istedik ki, Ordu’da yaya geçidinden geçen vatandaşlarımıza yol veren sürücülerimize çiçek verelim ve onları alkışlayalım. Yaya geçidinde vatandaşlarımıza yol vermeyen sürücülerimize de gerekli uyarılarda bulunarak, idari ceza konusunda gerekli ikazlarımızı yapalım istedik” şeklinde konuştu.
“Trafikte Yaya Önceliği Kampanyası” farkındalık çalışmasının bir bilinçlendirme, eğitim ve farkındalık çalışması olduğunu belirten Vali Sonel, ”Sürücülerimiz yaya geçidinden geçen yayalarımıza yol versinler, bu konuda hassas davransınlar. Önceliğin yayaların olduğunu unutmayalım, dikkatli olalım” diye konuştu.
Bugün, Altınordu ilçemizin 6 farklı noktası ile Ünye ve Fatsa ilçelerimizde gerçekleştirilen “Trafikte Yaya Önceliği Kampanyası” farkındalık etkinliğinde, araç sürücülerine eğitim amaçlı bastırılan el broşürü, araç kokusu, sticker, önlük ve çanta dağıtımı yapıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: