andarma ekipleri tarafından il genelinde yapılan arama ve denetimlerde haklarında arama kararı olan 32 kişi yakandı, 9’u ise tutuklandı. Yine ayrıca yapılan araç denetimlerinde 34 bin lira ceza kesildi.
Jandarma Komutanlığı tarafından 13 Ekim 2018 günü il genelinde “Huzur Güven Uygulaması” ve “Trafik Güvenliği Denetimi” faaliyetleri gerçekleştirildi. Yapılan denetimler hakkında yapılan açıklama şöyle;
1-Yapılan “Huzur Güven Uygulaması”nda; 2.212 şahsın sorgulaması yapılmış olup, çeşitli suçlardan aranan 32 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan 9’u tutuklanmıştır. Aynı uygulamada, 1.314 araç kontrol edilmiş olup, 18 araca 3.466 TL cezai işlem uygulanmış ve 18 araç trafikten men edilmiştir.
2-Yapılan “Trafik Güvenliği Denetimi”nde; çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalanmıştır. Aynı uygulamada, 532 araç kontrol edilmiş olup, 48 araca 30.917 TL cezai işlem uygulanmış ve 16 araç trafikten men edilmiştir.
Kamu düzeni ve huzurunun devamı, genel emniyet ve asayiş hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi maksadıyla yapılan huzur ve güven uygulamalarına devam edilecektir.
32 kişi yakalandı 9'u tutuklandı
Yayınlanma :
16.10.2018 19:02
Güncelleme :
16.10.2018 19:02
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: