Aşkımızın Adı Fındık Tadı

TAKİP ET

Oksijen Tiyatro, pandeminin yarattığı zorlu sürecin içinden sıyrılarak 2021-2022 Sanat Sezonunu 18 Kasım 2021 Perşembe akşamı Ordu Kültür Sanat Merkezinde “Aşkımızın Adı Fındık Tadı” oyunu ile açtı.

Aydın Üstüntaş’ın yazdığı Nurgül Çoluk’un düzenlemesini yapıp yönettiği tek perde müzikli yöresel komedi oyunu kalabalık seyirci kitlesiyle buluştu. Gala programına Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak katıldılar ve oyunun finalinde konuşmalarında Ordu’nun özünü sözünü sahnede seyretmekten mutluluk duyduklarını ilettiler.

Uğur Toparlak; "Bu sahnede nice oyunlar sergilendi ama hiç bu kadar coşkulu, eğlenceli bir oyun olmamıştı. Keyifle izledik” dedi.

Ulaş Tepe ise; "Ordu’nun değerli sanat adamlarından oluşan ekibi tebrik ediyorum. Oksijen Tiyatro Ordu’nun bir değeridir. Tiyatro, sanat Ordu’ya çok yakışıyor” diyerek çiçeğini takdim etti.

Gala programına Orsev, Perşembe Musiki Cemiyeti, Ordu Sakatlar Derneği de katılım sağladı.

"Seyirci memnun"

Oyunun yönetmeni Nurgül Çoluk ise; "Oyunumuza çok emek verdik, güzel bir prova süreci geçti. Tiyatromuzun ayakta kalması için tüm ekip büyük bir özveri ile çalıştı. Hiçbir şeyimiz yok derken şimdilerde bizi desteleyen, bize hayat veren bir Ordu ile sahnede yerimizi almak bize güç verdi. Ordu’nun en büyük salonunda sahne aldık, dolu bir salonda sezonumuzu açmak bize yön verici oldu.  Bu destek oldukça biz oyunlarımızı sezon boyunca sergilemeye devam edeceğiz. Biz bu sezon, yöremizin öyküsünü,insanını, sazını,türküsünü sahneden seyircimize aktaracağız. Gala’da gördük ki seyirci çok memnun, seyirci çok coşkulu." dedi.