Başkan Güler Ordu'yu sporun merkezi yapıyor

TAKİP ET

Ordu spor merkezi oluyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ferdi sporlara büyük önem ve destek veriyor.
Çambaşı Kayak Merkezi’nin açılmasıyla birlikte Ordu kayak sporuyla tanıştı. Başkan Güler, Ordu’nun deniz sporlarıyla öne çıkmasını istiyor. Kano ve yelkende Ordu’nun büyük ses getireceğini düşünen Başkan Güler,  Altınordu’da eğitim pisti yaptırdı. Gülyalı’ya uluslararası kano yarışmalarının yapılabileceği alanı yaptıran Başkan Güler, “ Denizden her yönüyle faydalanmak istiyoruz. Gülyalı’da Havalimanı ile Çikolata Park arasında yapılan kano alanı örnek bir çalışma olacak. Burada Ulusal ve Uluslararası yarışmalar düzenlenecek” dedi.
Ordu Raftingle tanıştı
Denizde kano ve yelken sporu yapılırken Ordu’nun dereleri de rafting sporu ile tanışıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Valiliği’nin işbirliğiyle artık Ordu’nun derelerinde rafting yapılıyor.
Yamaç Paraşütçülerinin sorunu çözdü
Ordu’da  uzun süredir yamaç paraşütü yapılıyor. Ancak Boztepe’deki kalkış pisti sorunu yıllardır çözülmedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Boztepe’deki yamaç paraşütü kalkış pistinin zemin problemini çözdü. Atlayışlar şimdi daha güvenli gerçekleşiyor.