EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE 30 KASIM SON GÜN

TAKİP ET

 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2015 yılı Emlak Vergisi ile iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisinin 2. taksitinin son ödeme süresinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü olduğunu söyleyerek, vatandaşların cezai işleme maruz kalmamaları için bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada şöyle konuştu. ” 2015 yılı Emlak Vergisi ile iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisinin 2. taksitinin son ödeme süresinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü sona eriyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için son günü beklemeden ödemelerini yapmaları gerektiği konusunda uyarmak istiyorum. Bu tarihe kadar vatandaşlarımız ödemelerini, Cumartesi pazarı katlı otopark içerisinde bulunan Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Gelir Veznelerinden yapabilirler.

ONLİNE ÖDEME YAPILABİLİNİYOR.

Ödemelerin İnternet üzerinden de yapıldığını ifade eden Başkan Tekintaş ” Vatandaşlarımız ödemelerini internet üzerinden rahatlıkla  yapabilmektedirler. Bunun içinwww.http://altinordu.bel.tr/ adresine girerek E-Belediye menüsünden T.C kimlik nosu girerek rahatlıkla ödeme işlemini gerçekleştirebileceklerdir” diye konuştu.