Mustafa Dündar TGA'ya aday

TAKİP ET

Türkiye’de 7 bölgede gerçekleştirecek olan Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyeliğine aday olan Trabzon Oteller Birliği Başkanı Mustafa Dündar, Ordu’daki otel sahipleriyle bir araya geldi.

Ordu Radisson Blu Hotel’de düzenlenen toplantıya Trabzon Oteller Birliği Başkanı Mustafa Dündar, Trabzon Zorlu Grand Hotel Müdürü Serkan Serdar, Ordu Radisson Blu Hotel Genel Müdürü Tuncay Karakaş ve Ordu’daki otellerin temsilcileri katıldı.

Turizmin paydaşlarıyla bir araya gelen Mustafa Dündar, Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Karadeniz Bölgesi Temsilciliğine aday olduğunu belirterek, Karadeniz’deki tüm illere turizm anlamında fayda sağlayabilmek için aday olduğunu dile getirdi.

“Elimizi taşın altında koyduk”

Maksatlarının Karadeniz Bölgesi’nde turizmin gelişimini ve tanıtımını sağlamak olduğunu aktaran Dündar, sözlerini şöyle sürdürdü; “Aday çıkaran bölge illerinin görüşlerini, sorunlarını, önerilerini almak ve bize desteklerini sağlayabilmek için toplantılar yapıyoruz. Ordu’daki toplantımızın amacı, turizm temsilcilerimizin bizlere hem fikri hem de oy anlamında desteklerini sağlamak. Trabzon, Orta Doğu turizminin belki de en yoğun olduğu illerden bir tanesi. Karadeniz’i bir bütün olarak ele almak istiyorum. Trabzon’da yoğunlaşan Orta Doğu turizmini, komşu illerimiz Rize, Ordu, Giresun, Samsun’a da kaydırmak istiyoruz. Kaynak aktardığımız Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın kaynaklarından bölgemizi faydalandırabilmeyi amaçlıyoruz. İllerimize daha fazla destek sağlayıp projelerini ürettirebilmek için aday oldum. İllerimizin sorunlarını dile getirip, otellerimizin tanıtımlarına katkı sunmayı hedefliyoruz. İllerimizin inanılmaz güzellikleri var ama çok tanıtılmıyorlar. Bir bölgede sıkışıp kalıyoruz. Turizm, bacasız sanayi. Turizmi tüm bölgeye yaymak istiyoruz. Sizlerin temsilcisi olmaya adayım. 25 Aralık’ta yapılacak olan seçimde Samsun’daki sandıkta beni desteklemenizi istiyorum. Elimizi taşın altında koyduk. Layık olur da seçilebilirsem, sizlerin önerilerine ve yardımlarına da ihtiyacım olacak.”

Toplantı, Ordu’daki turizm paydaşlarının görüş ve önerileri de alınarak sona erdi.