ORDU ANADOLU LİSESİ'NDEN ÖRNEK PROJE

TAKİP ET

Ordu Anadolu Lisesi Müdürü Birol Erdoğdu, Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Yazan, öğretmen ve öğrencilerle birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İngilizce Öğretmenleri Esin Parlak, Merih Yüce, öğrenciler Mutluhan Hamzaoğlu, Nurefşen Zehra Kelebekli ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret eden Ordu Anadolu Lisesi Müdürü Birol Erdoğdu, hazırladıkları “Hadi Birlikte Öğretelim ve Öğrenelim” isimli projeyi Vali Balkanlıoğlu ile paylaştı.

Birol Erdoğdu, her branştan bir öğretmenin AB ülkelerinde eşdeğer derslerle ilgili teknolojiyi kullanmak, değişen ve gelişen ders anlatım yöntemlerini paylaşmak üzere Portekiz Lizbon’da bulunan bir devlet okulu ile değişim programı yapılacağını ifade ederek, projeyi anlattı.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan bir proje ile her branştan öğretmenlerin Avrupa Birliği ülkelerinden birisine giderek, burada eğitim sistemini inceleme, o branş dersinin nasıl işlendiğini, öğrencilerle iletişimin nasıl kurulduğunu yerinde görme ve vizyonlarını genişletme amacı hedefleniyor. Okulumuz, ülke olarak Portekiz’i belirlemiş. Projeyi bizlerle paylaşmak, ön görüşme yapmak istediklerini dile getirdiler. Kendilerini kutluyorum” dedi.

Vali Balkanlıoğlu, ”Biz de Valilik proje ofisi aracılığıyla sizlere destek olacağız. Ayrıca, diğer kalkınma ajanslarıyla da yardımcı olmaya çalışacağız. Proje üretmek zor değil. Çabalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.