Ordu Bem Bir Sen Perşembe'de istişare toplantısı düzenledi

TAKİP ET

Ordu Bem Bir Sen Şube Yönetimi ve Perşembe temsilcisi Faruk Acartürk, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan’ı, birim amirlerini ve üyeleri ziyaret etti.
Ordu Bem Birsen Şube Başkanı Rahmi Çakar, “Birlik beraberlik ve aidiyet duygusu oluşturmak adına üyelerimizle istişare toplantısı yaptık. Onurlu ve dik duruşu ile üyelerimize önemli kazanımlar elde ederek her geçen gün büyüyen bir aile olduğumuzu, her daim üyelerimizin istek ve taleplerini memnuniyetle yerine getirmekten gurur duyduğumuzu anlattık. Ayrıca Belediye başkanımızın çalışmalarını takip ettiğimizi ve çalışmalarından memnuniyetimizi bildirdik. Böylesi büyük bir ailenin parçası olmak ve üyelerimizin talep, istek ve önerilerini yerinde almak için ziyaretlerimize devam etmekteyiz. Masa başında değil, çalışan arkadaşlarımızı yerinde ve sahada ziyaret etmekteyiz. Bizler için gece gündüz demeden çalışan memur arkadaşlarımızın yanında ve hizmetinde olmak şahsım sendikam adına büyük onurdur. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde sendikal kazanımlarımız ve çalışmalarımız hakkında üyelerimizi bire bir bilgi paylaşımında bulunduk” dedi.
Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan da  “Sendikal faaliyetleri her zaman önemsiyorum. Çalışanlarımızın haklarının gözetilmesi bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor. Ordu’ nun  bu güzel ilçesi Perşembe için 7/24 görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanımız Rahmi Çakar’a Ziyareti ve düzenlediği organizasyon nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});