Ordu'da Altınordu Belediyesi 200 bin adet fide dağıtacak

TAKİP ET

Ordu'da Altınordu Belediyesi, geçen sene olduğu gibi bu sene de tarımsal üretimi teşvik ve üreticiye destek amacıyla “Altınordu Belediyesi Sosyal Destek paketi” kapsamında 70 kırsal mahallede 200 bin adet  ücretsiz fide dağıtımına başladı. Belediye ekipleri yüksek verimli domates, biber, salatalık ve patlıcan fidelerini kırsal mahallelerde üreticilere ulaştırıyor. 
Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan ve sosyal belediyecilik alanında ilklere imza atan Başkan Aşkın Tören de fide dağıtım programına bizzat katılarak üreticilere bereketli bir sezon diledi. 
Başkan Aşkın Tören’in bir önceki yıl açıkladığı tamamlayıcı sosyal destek paketiyle şehirde tüm sosyal kesimler ile dayanışmasını gösteren Altınordu Belediyesi, bu sene de yeni bir rekor düzeyde bir sosyal destek paketiyle şehri ve insanıyla dayanışmasını sürdürüyor. 
Başkan Aşkın Tören’in "üreten ve kendi kendine yeten şehir" hedefiyle ortaya koyduğu politika ve stratejiler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, Tarımsal üretime ilişkin çevresel, ekonomik ve sosyal sürdürebilirliğin sağlanması için üretimi teşvik etmeye ve üreticileri desteklemeye devam ediyor.