ORDU TURİZMİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR

TAKİP ET

İstanbul'da bu yıl 20. Kez düzenlenen Uluslar arası EMİTT Fuarına Ordulu Turizm Firmaları da ilgi gösteriyor. Ordulu Tur Acenteleri ve Otel Sahipleri fuarda ikili görüşmeler gerçekleştiriyor.

Fuara Ordu’dan Pikola, Oksijen Tur Acenteleri ile TESK Otel, Yalçın Otel, Atik Otel, Belde Otel, Boztepe Akamoy,Hampton By Hilton Otelleri’nin satış ve pazarlama görevlileri katılıyor.

Oksijen Tur Sahibi Güven Özel, Fatsa Kabakdağı’nda uyguladıkları ev modeli turizmin tur şirketlerinin ilgisini çektiğini söyledi. Özel,” Gelen turistler birlikte yemek yiyor, eğlenceye katılıyor. Daha sonra turistleri evlerde ağırlıyoruz.Kabakdağı’na gelen bir turist gerçek köy hayatını ve Karadenizlinin misafirperverliğini görüyor.Olumlu görüşmelerimiz ve bağlantılarımız oldu”dedi.

Pikola Tur Sahibi Devrim Kaymaz’da Karadeniz Bölgesi’nin bu sezon kültür turları konusunda oldukça gözde olduğunu söyledi. Kültür Turlarının bu sene Karadeniz Bölgesine ağırlık verdiğini belirten Kaymaz,bu konuda çalışmalar yaptıklarını söyledi.