Ordu yapar, Giresun bakar!

TAKİP ET

CHP İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, Giresun Limanının buğday deposu, Ünye limanının ise turizme açıldığını söyleyip bu duruma tepki gösterdi
CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, dün parti il basından düzenlediği basın toplantısında şehri yöneten siyasi iktidar temsilcilerinin beceriksizliği yüzünden Giresun'un her geçen gün geriye gittiğini söyledi.
Komşumuz Ordu'nun ticaret ve turizm merkezi olmak amacıyla deniz turizminde çıtayı yükselttiğini, Ünye limanı vasıtasıyla Rusya ile Ro-ro seferlerini başlattığını ve dünya deniz turizminin en önemli alanlarından biri olan kruvaziyer turizmine ev sahipliği yapmaya başladığını kaydetti.
Uzunalioğlu, ”Komşumuz Ordu çok güzel bir turizm hareketi başlatırken biz yine sadece hiç bir yatırım yapmadan lafla şehrimizde turizmi geliştireceğiz diyerek güzelim limanımıza bir süre önce yıkılan silolar tekrar inşa ediyoruz. Tekrar yapacaktınız niye yıktınız ? Yıktınız şimdi niye yapıyorsunuz? Kimi kandırıyorsunuz?” diye konuştu.
Gültekin Uzunalioğlu, “Ordu Ünye Limanına Ro-Ro seferi ve turistik amaçlı yolcu gemisi durağı, Giresun Limanına Silolar. Ordu yapar, Giresun bakar. İşte siyasi iktidarın bize reva gördüğü bu.” dedi.(Yeşil Giresun Gazetesi)