ORDULULAR GURBETTE BULUŞTU

TAKİP ET

Ordulular, Almanya'yı salladı. Bu yıl 19. Düzenlenen Ordulular Kültür Şöleni Almanya'nın Dusseldorf şehrinde gerçekleştirildi.

Geceye başta Almanya olmak üzere Avrupa’da yaşan Ordulular büyük ilgi gösterdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, ile birlikte çok sayıda yetkili katılırken, gecenin ev sahipliğini Yurt Dışı Ordulular Dernek Başkanı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Avrupa Çalışma Grubu Sefa Yüce yaptı.

Gecede Ordulu sanatçılar, Ümit Tokcan, Şükriye Tutkun, Gaye Aksu, ile diğer sanatçılar, söyledikleri türkü ve şarklarla geceye katılan yüzlerce Orduluyu coşturdu ve bir nebze olsun memleket hasretlerini gidermelerini sağladı.

Gece hakkında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Gurbetçilerimize minnettarız. 1 Kasım seçimlerinde, kullandığınız oylarla iç ve dış düşmanları sevindirmediniz. Türkiye’ye güç verdiniz. Siz gurbette rızkınız için çalışırken, bizlerde emekli olup döndüğünüzde, gurur duyacağınız şehirler hazırlıyoruz. İddialıyız. Tüm hemşehrilerimiz, 2017 yılında Ordu’daki değişim ve dönüşümü yakından görecek. Hizmet için göreve geldik. Kimseyle kavgamız yok. Enerjimizi aziz milletimize hizmet için harcıyoruz. Yunus Emre’nin dediği gibi; Gelin tanış olalım, İşi kolay kılalım, Sevelim sevilelim Dünya kimseye kalmaz. Bu düşünceyle, birlik ve beraberlik içerisinde Ordu ilimizi marka şehir yapmak için gece gündüz çalışıyoruz.”