Sıddık Korkmaz Hocanın ölümünden hemen önce çekilen fotoğrafı ortaya çıktı

TAKİP ET

Ordu Üniversitesi’nde düzenlenen toplantının ardından Gölköy Ulugöl gezisinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.
Korkmaz’ın kazadan önce çekildiği son fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Kaza anında Sıddık Hoca’nın yanındaki koltukta oturan Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Çınar, kazadan bir saat önce birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaştı.
Çınar, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın yanına şu notu düştü;
 Her şey bu fotoğraf çekildikten yaklaşık bir saat sonra oldu. Sıddık Korkmaz Hocayla1982'de Develi İmam-Hatip Lisesi'nde yollarımız kesişmişti. Bugün de dönüş yolunda yan yana oturmuştuk. Önceki akşam Ordu sahilinde gece saat: 00:00-01:00 arası yürüyerek İslam ümmetinin ve insanlığın sorunlarını tartışarak çözümler aramaya çalışmıştık. Bugün avuçlarımın arasından uçup gitti. Allah kimseye böyle bir gün yaşatmasın. Mekânın cennet olsun sevgili kardeşim. Rabbim sevdiklerinle cennette buluştursun.