Belde Evler kaç liraya yıkılıyor
Yayınlanma :
10.03.2020 16:55
Güncelleme :
10.03.2020 16:55
Milletvekili Cemal Enginyurt, "250 bin liraya yıkılacak binayı 1,5 milyona Erzurum'dan gelen adama havale edin, ses çıkarmayalım değil mi? Belediye 1 milyon zarar etsin, izleyelim mi?" ifadelerini kullanmıştı.
Yıkım kararı ile Türkiye gündemini meşgul eden Belde Evler için Ordu Büyükşehir Belediyesi 3 ayrı ihale açtı.
Ordu Fatsa’dan bir firma 249 bin liraya yıkımda kullanılacak iş makinesi ve 93 bin TL’ye de moloz taşımasında kullanılacak damberli kamyon ihalesini aldı. Erzurum’dan katılan firma da 90 bin TL ile yıkım işini aldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yıkım için vereceği ücreti Belde Evler projesini yapan firmadan tahsil edeceği kaydedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: