Beşiktaş Orduspor 1967'nin oyuncusunu gündemine aldı
Yayınlanma :
07.06.2022 11:33
Güncelleme :
07.06.2022 23:16
Orduspor 1967 forması altında 3. Lig’de 23 maçta forma giyen ve 3 gole imza atan stoper Kadir Seven transferin gözde ismi oldu.
Mor Beyazlı kulüple 3 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcuyla Süper Lig’den Konyaspor ve Giresunspor’dan sonra Beşiktaş’ın da ilgilendiği belirlendi.
Kadir Seven’i 1. Lig takımlarından Samsunspor, Altınordu ve Pendikspor’un da kadrosuna katmak için nabız yokladıkları belirtiliyor.
500 bin dolar
Orduspor 1967 ile 3 yılda sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki futbolcu için Mor Beyazlı Yönetimin 500 bin dolar bonservis bedeli istediği öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: