Büyükşehirde yatırımlara sıkı denetim
Yayınlanma :
21.11.2019 07:05
Güncelleme :
21.11.2019 07:05
Yapılan incelemelere Genel Sekreter Coşkun Alp’in yanı sıra OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Genel Müdür Yardımcısı Doğangün Çiflik, Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Nurettin Karagöz ile Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın ve Şarkiye Mahalle Muhtarı Emre Yayla ile çalışmaları sürdüren teknik müdürler ve şefler katıldı.
YAĞMUR SUYU VE KANALİZASYON HATLARININ İMALATI SÜRDÜRÜLÜYOR
Gece geç saatlerde yapılan incelemelerde Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Alp ve OSKİ Genel Müdürü Us teknik personelden; 511 metre yağmur suyu hattı, 483 metre kanalizasyon hattı, 40 adet parsel bağlantısı ve 17 adet kanalizasyon bacası imalatının tamamlandığının bilgisini aldı. Çalışmaların yapıldığı bölgenin mahalle muhtarlarına da altyapı yatırımıyla ilgili bilgi verildi. İnceleme ziyaretinde özellikle bölge esnafının mağduriyet yaşamaması için akşam saatlerinde başlayan çalışmaların sabahın erken saatlerine kadar sürdürüldüğüne dikkat çekildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: