Çambaşı Yaylası'na gidebilmek için o şartı yerine getirmek gerekiyor
Yayınlanma :
22.11.2021 12:32
Güncelleme :
22.11.2021 12:32
Kabadüz Kaymakamlığı Çambaşı Yaylası’na çıkışı şarta bağladı. O şartı yerine getirmeyen araçların kış aya boyunca Çambaşı Yaylası’na gitmesine müsaade edilmeyecek.
Kabadüz Kaymakamlığı konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı;
Kar ve buzlanma yaşandığı dönemlerde, Kabadüz İlçesi Turnalık ve Çambaşı Yaylası istikametine özellikle Çambaşı Kayak Merkezi tesislerine gidecek araçların, kış lastiği ve zincirsiz Yokuşdibi Jandarma Kontrol Noktası’ndan sonra seyirlerine müsaade edilmeyecektir.
Sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için araçlarında mutlaka kış lastiği takılı olması ve zincir bulundurmaları gerekmektedir.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: